Kristallipallo K2: Kuntien ilmastobudjetointi

Kuntakevät 2021 näkyy myös Kristallipallossa: Tämän kevään ajan keskustelemme kunnista kestävyysmurroksessa – millainen kuntien rooli tulevaisuudessa? Entä kuntalaisten? Mitä kunnat tekevät ja voivat tehdä matkalla kohti ekohyvinvointivaltiota? Kuntakauden kakkosjaksossa keskustelemme kuntien ilmastobudjetoinnista! Mukana ORSIn Eija Vinnari, Tampereen yliopiston Pauliina Lehtonen, Tampereen kaupungin Emmi Nieminen ja Porvoon kaupungin Henrik Rainio.

Kristallipallon kaikki jaksot löytyvät myös muun muassa Apple Podcastsista ja Spotifysta.

Edellinen artikkeliLausunto valtioneuvoston kestävän kehityksen globaalin toimintaohjelman Agenda2030:een liittyvästä selonteosta eduskunnan Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnalle
Seuraava artikkeliORSI Roundtable 16.4.2021: klo 13-15: Osallisuuden tilat kestävyysmurroksessa