Kristallipallo K3: Ilmastohätätila

Kristallipallon kolmannella kaudella keskustellaan kestävyyden käsitteistä. Ensimmäisen jakson keskiössä on ilmastohätätila. Miten ilmastohätätilan julistaminen vaikuttaa ilmastopolitiikkaan tai lainsäädäntöön? Mitä kaikkea ilmastohätätilassa on luvallista tehdä? Mukana keskustelemassa ovat Lauri Lahikainen, Juni Sinkkonen, Janne I. Hukkinen ja Heta Heiskanen.

Ohjelman toimittaa ja tuottaa Erkki Mervaala.

Kristallipallon kolmas kausi toteutetaan ORSI- ja Kuudella polulla kestävyyteen -hankkeiden yhteistyönä. Jälkimmäisen kampanjaan Tarinoita kestävyysmurroksesta voit tutustua täällä: www.kemutarinat.fi/

Lisää ORSI-hankkeesta: www.ecowelfare.fi/

Kristallipallon kaikki jaksot löytyvät myös muun muassa Apple Podcastsista ja Spotifysta.

Edellinen artikkeliIlmastonmuutos ja hyvinvointivaltio: Kunnat ilmastokriisin näyttämöinä ja ratkaisijoina
Seuraava artikkeliKestävyysmurros lähiöstä katsottuna