Kristallipallo K3: Huoltovarmuus

Mitä huoltovarmuus on? Millainen rooli sillä on kestävyysmurroksessa ja matkalla kohti ekohyvinvointivaltiota? Miten huoltovarmuudesta on keskusteltu ja mitä tabuja siihen liitetään? Näistä teemoista Kristallipalloon keskustelemaan saapuvat tällä kertaa Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Emma Hakala, BIOS-tutkija Antti Majava, SYKEn tutkija Marja Helena Sivonen ja ORSI-hankkeen erikoistutkija, dosentti Juha Peltomaa.

Ohjelman toimittaa ja tuottaa Erkki Mervaala.

Kristallipallon kolmas kausi toteutetaan ORSI- ja Kuudella polulla kestävyyteen -hankkeiden yhteistyönä. Jälkimmäisen kampanjaan Tarinoita kestävyysmurroksesta voit tutustua täällä: www.kemutarinat.fi/

Lisää ORSI-hankkeesta: www.ecowelfare.fi/

Kristallipallon kaikki jaksot löytyvät myös muun muassa Apple Podcastsista ja Spotifysta.

Edellinen artikkeliPakoon resilienssin pimeältä puolelta
Seuraava artikkeliArki ilmastohätätilan keskellä: ORSI @ Maailma kylässä su 29.5. klo 15.15