Kristallipallo K3: Yhteiskuntasopimus

Millaisia muutospaineita kestävyysmurros ja kriisiytyvä ympäristömme tuo yhteiskuntasopimukselle? Millainen on ekohyvinvointivaltion yhteiskuntasopimus? Miten yhteiskuntasopimusta tarinallistetaan? Entä millaisia tunteita yhteiskuntasopimukseen liitetään? Keskustelemassa Kristallipallon kolmannen kauden päätösjaksossa ovat saapuneet ORSI-hankkeen johtaja Liisa Häikiö ja varajohtaja Eeva Furman sekä dosentti Mikko Jakonen.

Ohjelman toimittaa ja tuottaa Erkki Mervaala.

Kristallipallon kolmas kausi toteutetaan ORSI- ja Kuudella polulla kestävyyteen -hankkeiden yhteistyönä. Jälkimmäisen kampanjaan Tarinoita kestävyysmurroksesta voit tutustua täällä: www.kemutarinat.fi/

Kristallipallon kaikki jaksot löytyvät myös muun muassa Apple Podcastsista ja Spotifysta.

Edellinen artikkeliKristallipallo K3: Ekokaupunkilainen
Seuraava artikkeliMiten menee maailma? Globaalin kestävän kehityksen puolivälitarkastus (Kestävä kehitys)