Ajankohtaista

ORSIn kuntasivut ovat auki!

Olemme keränneet ORSIn kuntasivuille vinkkejä ja neuvoja kuntien käyttöön ilmasto- ja kestävyysteemoihin liittyen. Sivuilta löytyy muun muassa politiikkasuositukset kuntien hankinnoista ja ilmastobudjetoinnista, kuten myös kaikki muut ORSIn kuntateemoja käsittelevät julkaisut ja tapahtumat.

Kuntaliiton keke-kekkerit keväällä 2021 – 19.3. klo 14-15.30 puhutaan sosiaalisesta kestävyydestä!

Kuntaliitto yhteistyökumppaneiden kanssa järjestää kestävän kehityksen Teams-tilaisuuksia keväällä 2021. Maaliskuun toisilla keke-kekkereillä teemana on sosiaalinen kestävyys. Mistä sosiaalisessa kestävyydessä on kysymys? Tule kuulolle pe 19.3. klo 14! #kekekekkerit
ORSI - Jari Lyytimäki

Missä ilmastokeskustelun ylilyönnit luuraavat?

SYKEn erikoistutkija Jari Lyytimäki pohti ilmastokeskustelun tilaa vastineessaan Maailman ilmatieteen laitoksen pääsihteeri Petteri Taalaksen MTV:llä esittämiin väitteisi 12.1.2021.

Kirjoittajakutsu: Kohti ekohyvinvointivaltiota (Alue ja Ympäristö 2/2021)

ORSI-hankkeen Juha Peltomaa, Erkki Mervaala ja Tuuli Hirvilammi toimittavat Alue ja Ympäristö -lehden numeron 2/2021. Kirjoittajakutsu on nyt julkaistu, ja lehden teema on "Kohti ekohyvinvointivaltiota". Lue lisää teemanumerosta ja tärkeistä päivämääristä täältä.

PODCAST out now! ”ORSI seminar 17.2.21 – What states can do for sustainability transformations?”

The podcast recording of our seminar “What states can do for sustainability transformations?" is now published. Links to presentation slides also available here.