Kristallipallo K3: Datan luontosuhde

Miten datan luontosuhde rakentuu? Millaista tarinaa luonnosta datalla rakennetaan? Miten mallintaa sitä, mitä ei voi mallintaa? Muun muassa näistä kysymyksistä keskustellaan Kristallipallon jaksossa datan luontosuhteesta. Mukana ohjelmassa ovat Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija, dosentti Taru Peltola, Aalto-yliopiston tutkijatohtori Michael Lettenmeier ja Tampereen yliopiston tutkijatohtori Lauri Lahikainen.

Ohjelman toimittaa ja tuottaa Erkki Mervaala.

Kristallipallon kolmas kausi toteutetaan ORSI- ja Kuudella polulla kestävyyteen -hankkeiden yhteistyönä. Jälkimmäisen kampanjaan Tarinoita kestävyysmurroksesta voit tutustua täällä: www.kemutarinat.fi/

Kristallipallon kaikki jaksot löytyvät myös muun muassa Apple Podcastsista ja Spotifysta.

Edellinen artikkeliORSIn pyöreä pöytä 30.5. klo 12.30: Reilu vihreä rakennemuutos
Seuraava artikkeliKestävä kehitys ja (näkymättömät) eläimet (Alusta!)