ORSI-podcast

Kristallipallo

ORSIn podcast Kristallipallo syntyi ensimmäisen koronakevään keskellä toukokuussa 2020. Keskustelupainotteinen podcastimme tarkastelee maailmaa ja suuria teemoja ekohyvinvointivaltion ja reilun murroksen näkökulmasta.

Vaalikeväänä 2023 alkanut neljäs kausi käsittelee ensimmäisessä jaksossaan oikeudenmukaista siirtymää. Toisessa jaksossa aiheena on puolestaan vaalien alla paljon puhuttu vihreä siirtymä. Kolmannen jakson keskiössä on energiaköyhyys ja viimeisimmässä jaksossa keskustellaan ruokamurroksesta.

Ohjelman kaikki jaksot löytyvät ORSI-hankkeen sivujen lisäksi muun muassa Apple Podcastsissa, Soundcloudista ja Spotifyssa.


Kristallipallo K4: Ruoka

Tällä kertaa Kristallipallolla ruokaillaan kestävästi! Jaksossa Sanna Tiilikainen, Minna Kaljonen ja Ulla Gröhn puivat ORSI- ja JustFood-hankkeiden järjestämien ruokatyöpajojen satoa, minkä lisäksi pohditaan, millaiselta ruoan tulevaisuus näyttää matkalla kohti ekohyvinvointivaltiota.

ORSI & ETAIROS: Kaksoissiirtymä Osa II

Mitä on kaksoissiirtymä? Miten vihreä siirtymä digitalisoituu? Entä miten digitalisaatiosta saadaan vihreä? Tutkimushankkeet ORSI ja ETAIROS puivat kaksoissiirtymän kiemuroita kaksoisjakson verran.

ORSI & ETAIROS: Kaksoissiirtymä Osa I

Mitä on kaksoissiirtymä? Miten vihreä siirtymä digitalisoituu? Entä miten digitalisaatiosta saadaan vihreä? Tutkimushankkeet ORSI ja ETAIROS puivat kaksoissiirtymän kiemuroita kaksoisjakson verran. Tämä traileri antaa maistiaisen siitä, miten kimurantista kokonaisuudesta onkaan kyse.

Podcast-soitin

Kuuntele ohjelmaa
Spotifyssa
Apple Podcastsissa
Soundcloudissa