Kristallipallo: Murros

Ilmastonmuutoksen hillitsemisen edellytykseksi mainitaan usein ekologinen transitio tai systeemitason murros – mitä näillä termeillä tarkoitetaan? Entä miten se näkyy Pirkanmaalla ja Ekothon Pirkanmaa -tapahtumassa? Kristallipallossa keskustelemassa ovat tällä kertaa BIOS-tutkimusyksikön Ville Lähde, Pirkanmaan liiton projektipäällikkö Hannele Tiitto ja ORSI-hankkeen toinen vetäjä Eeva Furman ja tutkijat Tuuli Hirvilammi ja Erkki Mervaala.

Lisää tietoa Pirkanmaan Ekothon-tapahtumasta löytyy täältä – tapahtumaan voi ilmoittautua perjantaihin 18.9.2020 saakka!

Uusimmat jaksot voi käydä kuuntelemassa ORSI-hankkeen muun muassa SoundCloudissa, Spotifyssa tai tällä sivulla.

Edellinen artikkeliRutiinimatkailu kyseenalastui (Uusiouutiset)
Seuraava artikkeliTapahtuma 24.9.2020: Hiilidiili – Mitä tekee raha ilmastonmuutoksessa